Volg ons!

Succes met uw website? Er zit meer tijd in als verwacht!? Een mooie website, maar geen omzet? Laat ons helpen! Van het toevoegen van uw producten, tot het uitzetten van marketing plan. Zaken als hosting, Seo, Adwords, en nog veel meer.

Webvoorweb.nl & Magento-shops.be is een product van 444 Internet Marketing LTD & Asel Dzhumashova.

Magento1 & Magento2

Meer dan 10 jaar ervaring in Magento onwikkeling

Met meer dan 10 jaar Magento ervaring ontwikkelen wij webshops op het hoogste niveau. Wij zijn expert in Magento1 en in Magento2 en kunnen u ondersteunen in de meest voorkomende werkzaamheden.

Wat kost ontwikkeling van Magento(2) ?

Magento Basis

Ontwikkeling Magento webshop. Standaard

1899

Magento uitgebreid of maatwerk

Voor maatwerk kunt u het beste contact opnemen. Vanaf:

3500

Magento Support

Maandelijks onderhoud voor Magento vanaf

245

Updates in Magento2

Gemiddeld zijn de updates tussen 100 en 250 euro

100

Uurtarief voor een expert

Het uurtarief voor onze Magento expert start bij:

45

Fixed prices!

Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf een vaste prijs afspraak te maken voor de werkzaamheden. Het installeren van modules start bij 35 euro.
Laat ons je Magento Online store ontwikkelen. 80% sneller en zeer gebruiksvriendelijk!

Veel internet shoppers kopen met hun mobiel. Snelheid is daarom van groot belang.

FB webvoorweb
Instagram

Voorbeelden van onze werkzaamheden

We offer a wide range of services for different industries  and we deliver nothing but the best.

douxestore.nl

ONTDEK ONZE LUXE HOTEL COLLECTIE

CREATED FOR THE WORLD’S FINEST LUXURY HOTELS

Anywall.nl

Uw eigen foto laten printen op diversen materialen

mooigemaakt.be

De grootste online wollen specialist van Belgie! 

verhulst-schoenen.nl

Verhulst Shop is een webshop van Annette Koks h/o Koks Schoenmode.

Overstappen Naar Magento2

Magento 2 is de nieuwste versie van het e-commerce platform Magento. Ben je bekend met Magento 1 dan weet je hoe sterk en visueel aantrekkelijk het platform is. Met zowel Magento Open Source als Magento Commerce zet je een krachtige webshop neer. Bekijk de voordelen en raak overtuigd van de voordelen van Magento 2.

Misschien voel je geen behoefte om over te stappen van een Magento 1 webshop naar een Magento 2 webshop, maar je hebt geen keus: sinds 1 juni 2020 is er geen ondersteuning meer van Magento voor deze versie. Dit kan problemen opleveren voor bijvoorbeeld de beveiliging van je data. Je zal daarom binnenkort toch echt moeten overstappen van Magento 1 naar Magento 2.

MAGENTO 2 WEBSHOP

Magento is een e-commerce software platform voor webwinkels waarop je jouw online shop kunt laten bouwen en beheren. In 2008 werd Magento  gelanceerd en het groeide uit tot een van de grootste e-commerce-systemen ter wereld. En dat is niet vreemd, want Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen. Ook zonder veel technische kennis kun je als eigenaar van een webwinkel Magento software gebruiken en beheren: van marketing en zoekmachineoptimalisatie tot product- en verkoopbeheer. Voor jouw klant zijn Magento webshops van alle gemakken is voorzien: productvergelijking, reviews, tags en one-page checkout. Een fijne virtuele shopbeleving en een makkelijk aankoopproces, dat is wat je kunt verwachten van een Magento webshop! Ook is Magento de beste basis van SEO en/of online marketing.Kortom Magento is er om succes in sales te behalen. 

Contact

Het succes team van 2020 binnen Magento!

Tran Nguyen

Hoofd ontwikkeling en support Magento1 en 2

Ashish Hira

Verantwoordelijk voor ontwikkeling en support Magento1 en 2

Asel Dzhumashova

Verantwoordelijk voor planning en ontwikkeling Magento1 en 2

MAGENTO 2
ONTWIKKEL JE MET DE E-COMMERCE SPECIALIST.

Wat doen we?

Magento ontwikkeling
Magento hosting
Magento support 
Magento modules
Magento configurators
Magento B2B

Snelheid en prestaties

Eigen servers voor Magento
Patches
Optimalisatie voor snelheid
Onepage checkout
Instalatie of ontwikkeling modules
Bug fix

Marketing

Social Media
PR
Blogs
Email
SEO
Adwords

Development

Websites
Mobile Apps
CMS
Configurators
Bug fix
Layout

Logo’s

Een Logo laten maken (75,-)

Een logo is herkenning. Daarom is het belangrijk dat er goed is over nagedacht. Laat het aan ons over voor optimaal resultaat. Veel kleine, grote en zelfs gerenommeerde bedrijven uit Nederland en België zijn je al voorgegaan in het laten ontwerpen van hun huisstijl door webvoorweb En dat is niet voor niets. De ontwerpen zijn heel goed, heel snel en heel betaalbaar. Ook voor starters en kleine ondernemingen. We kunnen veel voorbeelden laten zien, we kiezen voor het logo van webvoorweb. Herkenbaar, fris, duidelijk en professioneel.
Binnen 7 dagen een nieuw logo?
Direct contact

Een logo laten maken

Je wilt een logo laten maken? Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn is het handig als je alvast je wensen en ideeën op een rijtje zet. Heb je al een duidelijk beeld van het bedrijfslogo dat je wilt ontvangen? Vertel ons dan je wensen zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wellicht kunnen we een logo laten maken waarbij er ook een slogan is.

Al je bedrijfsactiviteiten en hetgeen waar je voor staat als bedrijf uitdrukken in een korte, sterke bedrijfsnaam is soms moeilijk. Om het iets eenvoudiger te maken kun je een slogan toevoegen aan je bedrijfsnaam. Dit helpt om een logo te laten ontwerpen dat sterk staat in de markt.

Een goed samengestelde slogan omvat alles als het goed is. En ook niet onbelangrijk, deze blijft hangen in de herinnering van je doelgroep waardoor jij je positionering in de markt kunt verbeteren. Probeer van te voren eens na te denken over een pakkende slogan die aan je logo en huisstijl toegevoegd kan worden.

Laat een Promo Video maken! v.a. 89,95

Promo Video Laten Maken (vanaf 89,95)

 

Je concurrentie verspreid video’s en trekt de aandacht van je potentiële klanten. Heb je geen idee wat voor video je wilt creëren? Heb je geen beeldmateriaal? Je kunt dit compleet aan ons overlaten! Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding voor promo video’s.Een van de beste manieren om je producten en service te presenteren en uit te leggen hoe ze werken is door middel van promotie video’s.Bekijk hier onder voorbeelden die wij voor klanten van Webvoorweb hebben gemaakt. De aanbiedingen is beperkt geldig.

 • Beelden zeggen meer dan duizend woorden.

 • Breder publiek bereiken

 • Meer verkopen en meer leads

 • Branding

 • Professionele uitstraling

 • productvideo 64% – 85% meer kans op sales

 • Gemakkelijk delen via Socialmedia

 • Stimuleert herkenbaarheid

 • Persoonlijk beeld

 • Emoties oproepen

 • Voordelig 

 • Professioneel 

 • Snel geleverd

 • Goed voor Google

 • Luxe uitstraling

 • Voor elk budget beschikbaar

Een promo video laten maken (vanaf 89,-) 

 

Overtuigen door middel van visualisatie? Dat werkt erg super, en dit weten we uit ervaring. Het is een krachtige tool om jouw marketing of product te tonen. Door een promo video te laten maken zal het brand of merk direct beter scoren. Want door te laten zien wat de toegevoegde waarde van een product, dienst of organisatie is, wordt jouw verhaal opgepikt door jouw doelgroep.

Nu denk je direct ‘een promo video laten maken is zeer kostbaar’

Gemiddeld kost een promotiefilm tussen de €3.000,- en €7.000,-. Dan heb je toch een beetje een richting wat het elders kost. Het blijft echter zo dat ieder verhaal uniek is. En ieder budget weer anders is. Wij zijn er van overtuigd dat we voor vrijwel elk budget een passend concept kunnen ontwikkelen. Wij starten al voor een bedrag van 89,- euro Wat heb je dan? Een soort gelijke video als hierboven. Komen jullie dan met een camera ploeg filmen? Nee, dat is wel mogelijk alleen dan betaal je meer. Wij werken met beelden van bestaande video’s en monteren deze zodat het aansluit bij het doel. De video’s welke wij leveren zijn perfect voor op uw website of social media als Instagram of Facebook.

Wat zeggen onze klanten?

“Wij werken nu 3 jaar samen, gewoon top.”

“We zijn heel happy met onze video!”

Video’s scoren goed in de zoekresultaten.

Een van de voordelen van een promo video is dat het goed is voor de zoekresultaten in Google.

Website Banners en Sliders vanaf 14,95

Goedkoop website banners laten maken!

Online marketing biedt duizend-en-één mogelijkheden om je doelgroep te bereiken, waarvan display advertering met spot-on banners er één is. Vlijmscherpe targeting en optimalisatie zorgen voor een groot deel van het campagnesucces, maar de boodschap van je banner is van net zo’n grote invloed op het resultaat. Zo geef je je boodschap bijvoorbeeld meer impact als je tekst en beeld combineert, maar dat is zeker niet het enige aandachtspuntje. Met een sterke banner breng je je doel in een paar seconden op zo’n sterke manier over dat de kijker getriggerd wordt en wel móét doorklikken naar je website. Heb je geen idee hoe je dat aanpakt? Wij wel! Onze specialisten duiken er graag voor je in.Door middel van website banners en sliders kun je inkomsten genereren en zorgen voor strakke en professionele uitstraling.

Website banners zijn het eerste dat je bezoekers zien, zodra ze op je website klikken. Het is daarom ook erg belangrijk om een ​​blijvende eerste indruk te maken. Door middel van website banner kun je inkomsten genereren en zorgen voor strakke en professionele uitstraling. De voorbeeld banners zijn van onze klant: Anywall.nl

 Voorbeelden van andere klanten:

Een greep uit onze banners, leverbaar vanaf 14,95

Anywall.nl

Mooigemaakt.be

Anywall.nl

Voor elke muur! Anywall

Mooigemaakt.be

Webvoorweb

We offer various kinds of services that you can chose from. 

RoyalCoffee

Webvoorweb

Anywall

Banners vanaf 12,95!

De prijslijst

Momenteel zijn onze prijzen getoond met een korting van 40%

Text banner

Stilstaande banners (.jpg) per design

14,95

Gif banner

Bewegende banners (.gif) per design

26,95

Sliders

Slider website banner per exemplaar

19,95

Headers

Website headers

24,95

Facebook/instagram banners

Facebook advertentie banner per design

14,95

Facebook logo

Facebook profielfoto/logo per design

19,95

Facebook

Facebook omslag per design

24,95

Rollup

Rollupbanner per design

24,95

Money money money?

Online geld maken start gaat vaak samen met visualiteit. Immers wie niet goed gezien is, is niet gezien.
Meer omzet website?

Zo kun je met andere adverteerders samenwerken en of bijvoorbeeld gebruikmaken van affitates om zo meer omzet voor je website te genereren. Zij kunnen je per klik worden betaald, of je een maandelijks bedrag met ze afspreken. Of je kunt door middel van een website banner ervoor zorgen dat je bezoekers klikken op de service of het product waar je alle aandacht op wilt vestigen, zoals bijvoorbeeld een aanbieding of korting.De website banners kun je eenvoudig hergebruiken voor andere online platforms, zoals socialmedia platforms. Ben je geen professionele ontwerper of heb je het te druk heeft met het runnen van een bedrijf? Wij ontwerpen perfecte, klikbare website banners speciaal voor je op maat, of je nu kiest voor een geanimeerde web banner of statische web banners.

Waarom zou je je website moeten voorzien van website sliders?

Het voordeel van een website sliders is dat deze meer informatie in een beperkte ruimte bevat dan enkel een foto, hierdoor kun je meer omzet met je website behalen.Website sliders trekken visueel de aandacht. Ze zijn effectief, aangenaam om te zien en zijn vaak het eerste element dat gebruikers tegenkomen wanneer ze een website bezoeken. Zo creëer je direct een impact op bezoekers.Website sliders zijn vooral succesvol zijn op e-commerce websites, voor productdetail pagina’s. Zo kun je een product vanuit verschillende invalshoeken presenteren, waardoor de online ervaring dichter bij die van een fysieke winkel komt.

Foto’s voor websites of…

Website Foto’s

← terug

Je hebt een website en nu is het tijd om je website van goede inhoud te voorzien. Goede inhoud is niet alleen een geweldige blog, copywriting, website banners en sliders. Er komt meer bij kijken!

Waarom zijn website foto’s belangrijk?

De bezoekers van je website zijn voornamelijk visueel gericht.  Afbeeldingen trekken niet alleen onze aandacht, maar wekken ook emoties op. Als je je website voorziet van mooi foto’s, is de kans groter dat jouw bezoekers deze bekijken en doorklikken.

Door dit te verbeteren, is de kans groter dat bezoekers op je website blijven en een grotere kans hebben om omgezet te worden in een aanvraag of verkoop!

Wat voor foto diensten bieden wij aan?

Heb je foto’s van producten, maar heb je iemand nodig om deze foto’s professioneel in photoshop te editen? Wil je misschien je productfoto’s voorzien van een wit achtergrond? Of je bent op zoek naar adembenemende foto’s die ervoor zorgen dat je bezoeker geïnteresseerd blijft? Of ben je op zoek naar een fotograaf binnen jouw budget?

Bij foto’s voor de website kun je denken aan productfoto’s, maar ook overige afbeeldingen. Denk aan de foto op je over ons pagina of een afbeelding op de homepagina. Heb je zelf geen beeldmateriaal? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben toegang tot vele fotografen en stock website, dus je zonder dat je maandelijks een hoog bedrag dient te betalen je website voorzien van foto’s van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier om onze aanbiedingen te bekijken.

De voordelen van Website Foto’s

 • Trekken visueel de aandacht

 • Grotere kans dat bezoekers op je website blijven

 • Bezoekers omzetten in een aanvraag of verkoop

Website Onderhoud en Service overeenkomsten (SLA)

← terug

Website laten onderhouden

Websites zijn niet iets dat u een keer maakt en dan ben je klaar. Je website is als een auto, net zoals we onze auto’s onderhouden en laten reparen, dienen we hetzelfde te doen met onze website.Zodra je je website hebt laten bouwen en deze actief is, zul je enkele belangrijke onderhoudstaken maandelijks moeten laten uitvoeren. 

Waarom is Website Onderhoud belangrijk?

Met website onderhoud blijft je website namelijk veilig, foutloos, actief en up-to-date. Wij bieden website ondersteuning, zoals: website updates, website back-up, virus beveiliging, hack beveiliging, hosting, en 24/7 begeleiding. Website-onderhoud is het proces waarbij de website foutloos en up-to-date blijft. Heb je een probleem? Dan lossen wij deze direct op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier om onze aanbiedingen te bekijken.

Waarom Onderhouden?

 • 24/7 ondersteuning

 • Up-to-date website

 • Je website is veilig en foutloos 

Direct contact

Social Media Pakketten

ZO WERKEN ONZE SOCIALMEDIA GOEROES!

Het webvoorweb marketingteam maakt het uitbesteden van social media marketing aantrekkelijk met heldere social media pakketten, die passen bij jouw bedrijf, doelgroep en budget. Niet alleen maken we doordachte content met een wauw-effect, we maken het jou makkelijk en vergroten je kansen. Alleen jij merkt dat wij jouw social media marketing doen, door de tijd die je overhoudt en de nieuwe klanten die we bereiken. Je fans zullen groeien en overgaan tot actie.

KIES JE SOCIAL MEDIA PAKKET
Nu Bestellen
Basis

199/maand

 • Strategisch Plan

 • Content Kalender

 • 15 berichten p/m

 • 1 social media kanaal

 • Op maat gemaakte inhoud

 • Content in eigen huisstijl

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

Contact
Plus

349/maand

 • Strategisch Plan

 • Content Kalender

 • 30 berichten p/m

 • 2 kanalen

 • Op maat gemaakte inhoud

 • Content in eigen huisstijl

 • Monitoring

 • 1 Maandelijkse herziening

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

 • ——————————-

Contact
Pro

749/month

 • Strategisch Plan

 • Content Kalender

 • 30 berichten p/m

 • 2 kanalen

 • Op maat gemaakte inhoud

 • Content in eigen huisstijl

 • Monitoring

 • 2 Maandelijkse herziening

 • Support sm manager

 • Maandelijkse rapportage/advies

 • Concurrentie Audit

 • Advertentie Campagnes

 • Giveaway acties/ samenwerking bloggers

Contact

Zullen we starten ? Wij zitten klaar om te beginnen aan jouw succes!

Neem contact op

We make you look good!

Voor iedere ondernemer is social media een must; niemand kan zonder. Nu is de vraag, haal jij alles eruit wat er in zit?

 

Website Optimalisatie

Website sneller maken

Websitesnelheid, of websiteprestaties zijn het verschil vaak tussen succes of niet. Hoe snel een browser in staat is om volledig functionele webpagina’s van een bepaalde site te laden? Slecht presterende websites die langzaam in een browser worden weergegeven, kunnen gebruikers wegjagen. Omgekeerd ontvangen sites die snel worden geladen, doorgaans meer verkeer en betere conversieratio’s

Over webvoorweb
Nu Contact

Meer Sales

Verkoop verhogen? Laat uw website  sneller maken door Webvoorweb. Kan de snelheid van uw website echt zo’n groot effect hebben op uw verkopen? Het antwoord is ja, dat klopt. Google en andere zoekmachines bestraffen sites die langzaam worden geladen, maar wat nog belangrijker is: gebruikers ook. Ze stoppen met bezoeken, stuiteren en kopen niet. U loopt minder verkopen en verkeer mis als uw site langzaam laadt. Gelukkig is het niet zo moeilijk om te verbeteren. Er zijn tal van tools, tips en trucs die u kunt gebruiken om uw site sneller te laten laden en uw bezoekers- en zoekmachineposities te verbeteren. Vandaag leert u hoe belangrijk de laadtijd van een site is en wat u eraan kunt doen. Waarom is de laadtijd van de site belangrijk? We zijn het er allemaal over eens dat we de voorkeur geven aan een site die snel laadt boven een site die langzamer laadt.
MODERN DESIGN

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

SUPER  CUSTOMIZABLE

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

UNIQUE LAYOUT

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

AJAX TRANSITIONS

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

WOO COMMERCE

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

40+ MODULES

Proin facilisis varius nunc. Curabitur eros risus, ultrices et dui ut, luctus accumsan nibh. Fusce convallis sapien placerat tellus suscipit vehicula.

Data Invoeren en of producten maken

Data Entry

← terug
“Focus op kernactiviteiten van je bedrijf, door de niet-kernactiviteiten uit te besteden.”

De eindeloze lijst van taken die je als ondernemer moet uitvoeren en de beperkingen van tijd en menselijke kracht. Komt dit bekend voor? Activiteiten zoals: data entry of gegevensinvoer kun je gemakkelijk uitbesteden. 

Het uitbesteden van gegevensinvoer is een strategie die tegenwoordig steeds populairder wordt bij bedrijven, aangezien steeds meer ondernemers de voordelen erkennen van het uitbesteden van hun niet-kerntaken, zo heb je namelijk meer tijd om je te concentreren op het runnen van het bedrijf. Dit zal bijdragen ​​aan een snellere groei,  en je krijgt een deel van je kostbare tijd en energie terug.

Hoe kunnen wij hierbij helpen?

Een professionele dienstverlener voor gegevensinvoer, biedt meer betrouwbaarheid en veiligheid voor je bedrijf omdat zij de ervaring hebben, zoals administratieve vaardigheden, typevaardigheid, computervaardigheden, kennis van relevante softwarepakketten, organisatorische capaciteiten, klantenservice-vaardigheden en nog veel meer. Webvoorweb.nl zoekt iemand die bij jou past.

Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier om onze aanbiedingen te bekijken.

De voordelen van Data Entry

 • Snellere groei

 • Krijg kostbare tijd en je energie terug

 • Meer tijd om je te concentreren op de kerntaken

Website Ontwikkeling

Website Ontwikkeling

← terug
Nu we de hele wereld in de palm van onze handen hebben, is een online aanwezigheid essentieel om je merk te laten groeien.” 
Je website is een krachtig marketinginstrument. 

Waarom je bedrijf niet zonder website kan? Het belang van een website kan niet genoeg worden benadrukt. Een goed onderhouden website kan je helpen een concurrentievoordeel te behalen in je branche. Zo kun je meer leads en prospects krijgen, je omzet verhogen en je professionele merk te versterken. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een websitebouwer? 

Voordat je websitebouwers vergelijkt of een offerte opvraagt bij een ontwikkelaar, is het goed om te weten wat je doelen zijn en wat je met je website wilt doen. Wil je bijvoorbeeld een blog, een contactformulier, online winkel, fotogalerij of misschien een reserveringssysteem? Wat gebeurd er als je groeit met je bedrijf, is je website nog steeds snel genoeg? De laadsnelheid van uw website speelt een cruciale rol in het succes van uw website.

Zal mijn website goed genoeg zijn om zoekresultaten in de zoekmachines te domineren? Als je een idee wilt krijgen van hoe groot het web is, dan is het goed om te weten dat van bijna 2 miljard websites over de hele wereld je gemakkelijk een van de websites kunt zijn die bestaan ​​zonder gezien te worden. 

Het is belangrijk om rekening te houden met de vele aspecten van technologie om een ​​goede aanwezigheid op het web te garanderen.

Heb je zelf de tijd en ervaring om een website te bouwen of laat ik dat liever aan een expert over? Webvoorweb.nl zorgt voor elk aspect van je website. Wij bieden een website die aan je behoeften zal voldoen terwijl je bedrijf groeit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of klik hier om onze aanbiedingen te bekijken.

De voordelen van Website Ontwikkeling

 • Domineer de zoekmachines 

 • Meer inkomsten

 • Goede aanwezigheid op het web

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google